logopic
 0 0 0 5 9 4 5 7

Kapcsolódó linkek

 
 
telapobuek

Diéta program


Kedves Látogató!        Ajánlatunk mindenkinek szól.
Amit kínálunk az az egészségünk. Legyen akár 20-30-40-50 vagy akár 60 felett.
Biocom Egészség Program az egész családnak!
Vegyszermentes környezettudatos háztartás.
SZERETNÉ JÓL ÉREZNI MAGÁT A BŐRÉBEN?

HOZZÁSEGÍTJÜK SZERVEZETÉT AZ OPTIMÁLIS MŰKÖDÉSHEZ!

Tiszta egészséges ivóvizet szolgáltatunk, mert nem mindegy sajnos az sem mit iszunk.
Víztisztító berendezések az otthonába és az irodákban is!
A HIDROGÉNBEN gazdag víz fogyasztása életünk alapköve!
A HIDROGÉN ugyanis 8-10 perc alatt eljut minden szövethez, sejthez, mérete miatt könnyen átjut a sejtfalon, ezáltal a legkisebb és az egyik leghatékonyabb antioxidáns.
Hozzájárul egészségi állapotunk megőrzéséhez, energikusabb állapotot érünk el.

Személyre szabott tanácsadás. Feltérképezzük teste gyenge pontjait.
Állapotfelmérés                 Jelentkezzen be egészség napi programunkra!
Alacsony Energiájú Lézerterápiás (LLLT), a Kis –és Nagyintenzitású Frekvenciaterápiás, illetve NLS (NonLinear diagnostic System) típusú biorezonanciás készülékek bemutatása és próbakezelések.


Hatásos diéta program éhezés nélkül!  Időben gondoljunk a bikini szezonra!

6000 Kecskemét, Klapka u. 10/A     Tel: 06 76 545 747        +36 30 316 2443

Sikeres fogyás, súly megtartás, fogyás éhezés nélkül, testi egészség!
A MEGOLDÁS BENNÜNK REJLIK, VÁLTOZTATNI KELL, A SZÉL NEM FÚJJA EL A KILÓKAT!

AZ ÖN OPROGRAMJA!                     Reg-Enor kúra

Az elhízás vagy túl sovány állapot oka, mind az emésztőrendszer rossz működésének köszönhető. Ha az emésztőrendszer nem működik rendesen és táplálkozásunk nem megfelelő, akkor a szervezet elsavasodása következik be, amely elgombásodáshoz, Candidiázishoz vezet.
Az elgombásodásért harminc gombafajta a felelős, éppen ezért elsősorban nem szabad biztosítani a feltételeket a gombák elszaporodásához, amely a következőkből áll:
•    olyan ételeket kell enni, amelyekben nem szaporodik a gomba
•    olyan ételeket kell fogyasztani, amelyek nem erjednek (cukortartalmú gyümölcsök, cukros ételek), mivel cukor hatására a gombák toxinokat termelnek, ami megbénítja a bélfal idegrendszerét, leállítva a perisztaltikát. Nekilátnak szaporodni és az ételt bomlasztva, gázokat képeznek (puffadáshoz vezet)
•    segíteni kell a szervezet megtisztítását a savasító anyagoktól és a sejtközötti állományból kiüríteni az idegen anyagokat, amelyek gyulladást okoznak, biztosítva a feltételt a gombák és baktériumok szaporodásához.
•    immunrendszert megerősíteni
Az utóbbi két feltétel végrehajtásában segít a Reg-Enor.
Az elsavasodásból adódó problémák a következők lehetnek:   allergia, asztma, ízületi gyulladás (kopás), porckorong problémák, kötőszöveti gyengeség, kötőhártya gyulladás, érelmeszesedés, szívritmuszavar, infarktus, magas vérnyomás, krónikus gyulladások (légúti, húgyúti, kismedencei, nőgyógyászati, fül-orr-gégészeti), gombás elváltozások, cukorbetegség, anyagcsere zavarok, depresszív állapotok, krónikus kimerültség, levertség, vagy memória zavarok, láz, ismeretlen eredetű hőemelkedések, kőképződés, gyomor- vagy bélnyálkahártya gyulladás esetleg irritáció, köszvény, hajhullás, egyes bőrbetegségek (ekcéma, akne, allergia, pikkelysömör), gyakori fejfájás, migrén zavarok, emésztési rendellenességek (hasmenés, puffadás, székrekedés), bizonyos fogászati problémák (fogínysorvadás).
Miért lép fel savasodás a szervezetben?
•    Az antibiotikumok tönkre teszik a bélflórát
•    A tartósító szerek kompatibilisek különböző nyomelemekkel, így sókat képeznek ahelyett, hogy a nyomelemek segítenék a szervezetünk működését. Némely sók a bélbolyhokon, némelyek a bél falában megakadnak, irritációt, gyulladást okozhatnak, így kedvező feltételt biztosítanak a gombák és baktériumok megtelepedésére. A bélfal gyulladása esetén vizenyő lép fel, és a vérellátás hiányos. Vannak sók, melyek bejutva a szervezetünkbe lerakódnak és elsavasítják.
•    Olyan ételeket eszünk, melyek savasak, rohadnak, erjednek (tej, tejtermékek, gyümölcsök, cukrok).
•    A különböző színezőanyagok is irritáló anyagok. Allergiát okozva a bélfalon gátolják a nemes flóra megtapadását.

Hogyan segíthetnek a Reg-Enor összetevői az elsavasodásból adódó problémák megoldásában?
A C-vitamin antioxidáns, mely nélkülözhetetlen egyes hormonok és a kollagén szintéziséhez, az immunrendszer normális működéséhez.
A grapefruitmag-kivonat polifenolos komponensei szervezetünk antioxidáns védekező rendszerében szintén jelentős szerepet tölthet be. Ezek a káros oxidatív folyamatokat gátolják.
A Reg-Enor-ban található poli- és oligopeptideknek fontos szerepük van a sejtek működésének irányításában. A polipeptidekben mind a húsz aminosav megtalálható, így pozitívan segítenek a sejtközötti állományból a szilárd lerakódások tisztításában.
A poli- és oligopeptidek szerepe a szervezetben nem több, mint hogy a sejtek működésének irányításában vesznek részt. Szervezetünk a poli- és oligopeptideket előállítja, de ha a nemes flóra hiányzik, akkor ezek nem állítódnak elő vagy előállítódnak, de az idegen flóra tönkre teszi azt. A polipeptidek bizonyítottan minden esetben a sejtközötti állományból a szilárd lerakódásokat leoldják. Innen a vörös vértestek, mint salakanyagot szállítják és a májban leadják. A máj a szennyező anyagokat kiválasztja és az epével vegyítve az epehólyagba küldi. Amennyiben az epe nem ürül, a méreganyagok kiválasztása leáll és a vérrel a májból sodródik és lerakódik egy másik helyen. Ahhoz, hogy az epe ürülni tudjon, szükséges minden étkezésnél zsírt, szalonnát fogyasztani (alkalmanként 15-30 g-ot). Az üres epehólyagot a máj ismét feltölti. Az epe a Fater papillán keresztül a nyombélbe jut, segít az emésztésben, egyúttal a szennyező anyagokat a bélbe ürítve, tisztítja szervezetünket.
HÍVJON, KEZDJE EL MINÉL HAMARABB HOGY JÓFORMÁBA HOZHASSUK!     
  Bejelentkezés: +36 30 316 2443 
Terméktapasztalatok:  www.biocomnetwork.hu