logopic
 0 0 1 0 4 9 6 7

Kapcsolódó linkek

 












 




telapobuek

Kinesio Tape

Röviden a Kinesio-taping: az ízület- és izomszalagozás eredetéről  
  A Kinesio-Taping módszer kidolgozása a japán Kenzo Kase orvos-kiropraktőr nevéhez fűződik és a 70-es évekre nyúlik vissza. Acu-Tape ragasztás, kezelés Kecskemét, Klapka u. 10/A. Tel: +36 30 316 2443  Sport szalag. SZALAGOK ÉRTÉKESÍTÉSE IS! Kismama Taping!
 Recseg? Ropog? Fáj? Nem mozog? Vagy túlságosan is? Régóta, vagy épp csak nekikezdett? - Akkor Kinesio-tape.
Jaj, jaj.... de akkor ki fogja megkezelni a derekam, nyakam, lábam, bokám, hátam, karom, satöbbim?
Az ország legnagyobb Kinesiotape-iskolájában (Oriolus-Med) már több ezren végeztek Kinesiotape tanfolyamot. Közülük sokan magas szinten űzik ezt a tudományt, sokan várják is a fájdalomtól enyhülést várókat rendelőjükben. Nagyon fontos, hogy az embert olyan kezelje, aki nem a netről tanulta, vagy a csomagolás használati útmutatójáról. Szakemberhez szabad csak menni kezelésre!!
Az addig ragasztószalagokkal és kötésekkel rögzített ízületek és izmok ötletéből kiindulva a japán orvos kifejlesztett egy nyújtható, mozgékony szalagot, melyet a bőrre ragasztva lényegesen meggyorsul az ízületi és izompanaszok gógyulási ideje. Hatásmechanizmus     A szalagot felragasztjuk a bőrre (csak a tökéletes kivitelezéstől várható el hatás !!), ennek köszönhetően az alatta futó izmok a test mozgása során a rugalmasan rögzített bőr alatt fognak elcsúszni. Ez az egyébként természetes jelenség a nyirokkeringés egy test által indukált masszázsa, mely a nyirokkeringés fennmaradását, a nyirok keringésbe való visszakerülését biztosítja. Az ragasztás során a rugalmasan rögzített, feszített bőrfelület egy fokozott nyirokmasszázst kap, ezen felül olyan receptorok kapnak állandó ingerlést, melyek a szervezet természetes fájdalomcsillapító-rendszerét aktiválják. A szövetek a kötés alatt is mozogni tudnak, hiszen a szalag rugalmas, tehát a mozgás által a szövet természetes gyógyulási folyamata gyorsul. Ahol gyulladás található, ott a szövet gyulladáscsökkentő folyamatai is lényegesen rövidebb idő alatt folynak le.
Milyen módon hat az ízület-, izom- és meridián-ragasztás?
Fájdalomcsillapítás - Izomtónus szabályozása (túl feszes vagy túl laza izomzat esetén) - Pszichovegetatív zavarok megszüntetése - Immunstimulálás, immunserkentés a kezelés helyszínén - Gyulladáscsökkentés a kezelés helyszínén - Duzzanatok gyors csökkentése a nyirokkeringés serkentésén keresztül - Vérkeringés serkentése a kezelt területen
Bejelentkezés. +36 30 316 2443           06 76 545 747