logopic
 0 0 1 0 4 8 4 9

Kapcsolódó linkek

 












 




telapobuek

Munkahelyi egészség megőrzés

Munkahelyi EGÉSZSÉG MEGŐRZŐ AJÁNLAT
A mai modern felgyorsult világunkban az egyik leggyakoribb munkaképesség-csökkenést okozó megbetegedés a depresszió, aminek nyilván több okozója is lehet. De gyakran lehet hallani, divatos szóhasználattal élve  „menedzser-betegségek"  stressz betegségek, mint a gyakori fejfájás,fekélyek kialakulása, vérnyomás problémák stb. A technológia fejlődésének következtében kevesebb testi erőfeszítést végzünk mint dédapáink. Főként pszichés igénybevételnek vagyunk kitéve. Az egyre fokozódó teljesítménykényszer, a kudarctól, a munkánk elvesztésétől való félelemre vezethető vissza. 
Miért jó befektetés a munkahelyi egészség megőrzés?

Egy vállalat működésének egyik sarkalatos pontja a megfelelő munkaerő megtalálása. A legjobb emberek megtalálását követően bizonyára Ön is rengeteg energiát és pénzt áldozott arra, hogy ezen munkavállalók a legprofibban láthassák el feladataikat és joggal várja el, hogy ezért hatékonyan és eredményesen dolgozzanak. De nem elég kiválasztani, kiképezni a legjobb munkaerőt, biztosítani kell azt is, hogy folyamatosan, kiszámíthatóan a legoptimálisabb teljesítményre legyen képes.

A munkahelyi egészségfejlesztés a munkavállalók életminőségének és munkafeltételeinek javítását, egészségük fejlesztését szolgálja úgy, hogy előnyei vállalati szinten is jelentkeznek.

 

Az eredményes munkavégzés alapja a jó közérzet, így a dolgozók nagyobb eredmény elérésére képesek. Ezt egyre több vállalat-vezető ismeri fel és egyre többeknek válik fontossá a munkahelyi egészségmegőrzés, hiszen gazdaságosabb megoldás a prevenció, mint a beteg munkavállalóval kapcsolatos költségek finanszírozása. Az egészségmegőrzéssel kapcsolatos lehetőségeket, mint extra juttatást minden munkavállaló szívesen fogadja, így elégedettebb és lojálisabb lesz.
A leghatékonyabb és ezért a legfontosabb a megelőzés, mert könnyebb a betegséget megelőzni, mint gyógyítani!
 AZ EGÉSZSÉGÜNKBŐL MINDENKI PROFITÁL!!!!!!!!
-ELŐNYÖK:    tényleges nyeresége a tartalmas, években mérhető:  tartalmas emberi élet, jobb életminőség
- csökken a táppénzes napok száma és a munkahelyi balesetek előfordulása
- csökken a munkaidő kiesés, növekszik az érték előállítás,   kevesebb a rokkantsági ellátás,
- nő a munkavállalók hatékonysága, koncentrációja, teherbíró képessége és lojalitása.



Az EGÉSZÉG KUCKÓ KIS CSAPATA  ELMEGY AZ ÖN MUNKAHELYÉRE IS!

Új szolgáltatásunk a Biorezonanciás állapotfelmérés.
 Mi is ez a készülék?
A szervezet állapotát letapogató eszköz egy korszerű innovatív műszer, ami összeköti a gyógyászatot, a bioinformatikát, az elektromérnöki gyakorlatot és más tudomány-ágakat. A készülék mérni tudja a finom elektromágneses hullámokat, melyet az emberi szervezet bocsájt ki.  A mért eredményeket analizálja.
Az elektromágneses hullám energiája ingadozik a beteg aktuális stádiuma függvényében, amit a sejttáplálás szintje befolyásol. Figyelmeztet az észlelt rendellenességekre és hol lehet az oka. Lehetővé téve az életstílus kisebb módosítását, hogy reagáljunk az esetleges panaszokra és harmonizáljuk szervezetünket.
Alacsony Energiájú Lézerterápiás (LLLT), a Kis –és Nagyintenzitású Frekvenciaterápiás, illetve NLS (NonLinear diagnostic System) típusú biorezonanciás készülékek bemutatása és próbakezelések.


Feszültségek oldására legalkalmasabb megoldás a különböző masszázs technikák.

A irodai stresszoldó masszázs


Manager szűrés stresszoldással
Ál
lapotfelmérés tanácsadással, gyors lazítás magnéziummal,
indiai fejmasszázs, shiatsu energetikai testkezelés.

Gondolatfrissítő csomag
Váll-, nyak masszázs + indiai fejmasszázs.

Csapatépítő tréningek tartása!         Havonta egy órát szánjon egészségére!

EGYEDI AJÁNLAT KÉRÉS

Egészség Kuckó

6000 Kecskemét,   Klapka utca 10/A fsz. 3.      Tel: 06 76 545 747    Mobil: +36 30 316 2443
E-mail:
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.        web: www.egeszseg-kucko.hu