logopic
 0 0 0 5 9 4 5 0

Kapcsolódó linkek

 
 
telapobuek

Egészség megőrzés

MUNKAHELYI EGÉSZSÉG MEGŐRZŐ AJÁNLATOK

A technikai fejlődésnek következtében kevesebb testi erőfeszítést végzünk mint dédapáink. Főként pszichés igénybevételnek vagyunk kitéve. Az egyre fokozódó teljesítménykényszer, a kudarctól, a munkánk elvesztésétől való félelemre vezethető vissza. Ebben a felgyorsult világunkban van egy megoldás, ami fiatalon tartja sejtjeinket, megőrzi fittségünket, ellensúlyozza az egészségtelen táplálkozást. Allergiás tünet: megelőzés és megszüntetés leghatékonyabb módja az immunerősítésre GANODERMA pecsétviaszgomba! Ülő munkát végzők részére ékpárna és gyógy-háttámasz gépkocsiba, otthonra. Manager csomagajánlatunk újra indul.

 Együttműködve a közeli repülőtérhez kapcsolódó Hotellel egyedülálló programmal tudjuk színesíteni céges rendezvényeit.

Ebben a témában lehetőségeink tárháza kimeríthetetlen! Remekül lehet kombinálni a jól felszerelt különtermek adottságát a csodálatosan kialakított, parkosított szabadtérrel. Látványos programokat lehet  megvalósítani, légi bemutatóval, koncerttel, show műsorokkal fűszerezni, konferenciáját, továbbképzését, céges party-ját.

Egy személyes helyszínbejárás alkalmával, számos ötlettel, rengeteg tapasztalattal tudjuk tökéletesíteni elképzelését!
…és ne feledje! Fontos vendége érkezhet repülővel is!   Repülővel érkező szálló vendégeink részére a gép tárolása zárt hangárban ingyenes!
Kisterem, a bútorzat elrendezésétől függően 50 fő befogadására alkalmas. A technikailag is minden igényt kielégítő termet az teszi még érdekesebbé, hogy egyetlen üvegfal választja el egy szép, rendezett repülőgép hangártól.  A bent álló gépek nem mindennapi látványt nyújtanak.
Második különtermünk a Sportcentrumban található, amennyiben színházszerűen rendezzük be, akár 150 fő is elfér kényelmesen. Ez a terem könnyedén összenyitható az alábbiakban részletesen bemutatásra kerülő nagytermmel.
A legnagyobb különtermünk a „Festett hangár”, itt 500 főt tudunk elhelyezni.  Az igényesen kialakított fűthető hatalmas hangárépület különlegességét annak köszönheti, hogy falait óriási festmények díszítik. Az alkotások mi másról is szólhatnának, mint a repülésről.
A termet, nagy alapterületéből és hatalmas belmagasságából adódóan, igazán kreatívan lehet berendezni és dekorálni.  Amennyiben a hangár ajtaját kitárjuk, újabb 100 m2 szilárdburkolatú szabadtérrel bővíthetjük azt.
Tekintettel arra, hogy a  hotel egy sportrepülőtér részét képezi, igazán különleges hangulatú külön termekkel tudjuk még emlékezetesebbé tenni rendezvényét.
….hogy milyen rendezvényekhez is ajánljuk magunkat?
Íme, néhány ötlet:

• Konferencia
• Álló és ültetett fogadás
• Bál, koktélparti, bankett
• Sajtótájékoztató
• Áru- és termékbemutató, divatbemutató
• Oktatás, tanfolyam, továbbképzés, tréning, előadás
• Üzleti megbeszélés, találkozó
• Kiállítás
• Zenei rendezvények: hangverseny, táncest, népzene...
• Családi események: eljegyzés, esküvő, névadó, névnap, születésnap...
• Osztálytalálkozó, ballagás
• Ünnepi esemény, megemlékezés
• Munkahelyi ünnepség, év végi összejövetel
Felszereltség:

• Színpad
• Hangosítás
• Internet csatlakozási lehetőség
• Kérésre bérelt technikai eszközök: projektor, tolmács kabin
• Technikai személyzet
• Ruhatár
• Teljes körű vendéglátás (kávészünet, fogadás stb)

A sportcentrum szolgáltatásaink: Bowling, Fallabda, Asztalitenisz, Billiárd, rex, Darts
 Egyéb sportolási lehetőség   Uszoda (szálló vendégeknek díjmentes)       Lovaglás  Sétakocsikázás       Sétarepülés      

EGY HETES FÜRDŐKEZELÉS ÁRÁÉRT MI EGY HÓNAPOT ADUNK!        MEGELŐZÉS OLCSÓBB MINT A GYÓGYÍTÁS!
Egy munkáltató szemszögéből nézve a legfontosabb, hogy figyeljünk oda a kezdő tünetekre és elejét vegyük a súlyosabb megbetegedéseknek.
Munkaképességünk javítását szolgáló kezelésekkel segítjük a cégeket, hogy megelőzzék a gyakori munkakieséseket.

 KÉRJEN BŐVEBB TÁJÉKOZTATÓT A +36 30 316 2443-AS TELEFONON!

A teljesítő képességünk nagyban függ az egészségi állapotunktól. A Ganoderma az egyik legszélesebb hatásspektrummal rendelkező természetes gyógynövény. Nincs mellékhatása még hosszú távú szedése esetén sem. Javítja a szervezet általános állapotát, öngyógyító képességét, ezáltal karbantartja a testet és hosszabb életet biztosít. Bármilyen jellegű stresszel szemben erősíti a szervezetet. Segíti az agyműködést és hozzájárul az idegrendszer optimális működéséhez. A Ganoderma karban tudja tartani a modernkor emberének egészségét. A leggyengébb testrészre is hatással tud lenni.

MANAGER PROGRAM
Energetizáló testkezelés  -  Kristály (magnézium) masszázs  -  Aromaterápiás, lazitó masszázs  - Wellness kezelések  - Hungarikum masszázs  -  Thermál Gyógyvízes masszázs  -  Manuálterápia - Indiai fejmasszázs 

Kis csomag CSAPATÉPÍTŐ TRÉNINGHEZ
Csapatjáték vagy mozgásprogram  -  Szauna  - Masszázs  -  Fürdés  -  Könnyű vacsora

A gerinc elváltozásainak megelőzésére és gyógyítására használatos gyógypárnák értékesítése az Egészség kuckóban vagy postai szállítással megrendelhető: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen!
A rendszeres ülőmunkát végzők retteget problémája a derék-, hát, váll és nyakfájás, amely akár súlyosan is akadályozhat bennünket a normális napi tevékenységünkben, pihenésben. Amikor beáll a derekunk vagy „elaludtuk” a nyakunkat, bármit megadnánk egy hatékony, gyors és fájdalommentes kezelésért!
E helyett mit tesz mindenki? „ Leszalad” a patikába piruláért és kenőcsért, hogy majd ők elvégzik helyetted a probléma megoldását. Ez igaz, ideig-óráig, viszont a fájdalom előbb-utóbb visszatér és újult erővel csap le Rád! Ismerős? Hát persze, mert a pirulák, kenőcsök csak a tüneti jeleket mulasztja el, miközben a kiváltó ok továbbra is fennáll!
 SEGÍTÜNK A MEGELŐZÉSBEN, MUNKÁLTATÓK RÉSZÉRE KEDVEZMÉNYEKET BIZTOSÍTUNK!
A MEGELŐZÉS ESZKÖZEI: Ülőlabda, ülőpárna, ékpárna, hengerpárna, deréktámasz, térdeplőszék és egyéb, az irodai munkát könnyítő segédeszköz.              Beszélgessünk róluk mielőtt feleslegesen pénzt költene. 
  

EGÉSZSÉG KUCKÓ 

6000 Kecskemét,
Klapka u. 10/A.
 


Mob:+36 30 316 2443    

E-mail: 
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.              www.egeszseg-kucko.hu