logopic
 0 0 0 5 9 4 4 5

Kapcsolódó linkek

 
 
telapobuek

kecskeméten só- és magnézium masszázs! energetizáló testkezelés. kíméletes manuálterápia.

 Testünket energiacsatornák hálózzák be. Energiáink szabad, akadálymentes áramlása biztosítja szerveink megfelelő működését, fenntartását. A mai rohanó világunkban az emberek életenergiája elég alacsony szinten van. Ebben segítünk az Energetizáló testkezeléssel. Kristály masszázs = Magnézium masszázs. 

 

 Energizáló kezelés
 A stressz, a helytelen táplálkozás, a mozgásszegény életmód stb. Ezen szeretnék segíteni az energizáló kezeléssel, elősegíteni a szervezet öngyógyító mechanizmusának működését. A Mi társunk ebben a több ezer éves keleti gyógyászatra épülő Shiatsu (siacu) energetizáló testkezelés. 
Energetizáló kezelés   60 perc  5 500 Ft   45 perc 4 500 Ft

Milyen is a mi manuálterápiánk? A csontkovácsolással szemben nem erőből dolgozzuk meg a testet. A csigolyákat és egyéb ízületeket izomlazításokkal, nyújtásokkal, lágy kimozgatásokkal végezzük, hogy az ízületi szalagok így a saját helyükre húzzák vissza a csontokat. Vagyis nem a terapeuta erőlteti helyre, hanem csak "helyet csinálunk" a csontoknak, hogy azok maguktól, a rajtuk tapadó ínszalagok és izmok húzó hatása miatt a megfelelő helyre kerüljenek. Majd következik egy energetizáló testkezelés, hogy a szervezet öngyógyító mechanizmusa beinduljon, feltöltődjön energiával.
Manuálterápiás kezelés feltöltődéssel 60 perc 6 500 Ft      

 
A bőrön keresztül felszívódó Magnézium a leghatékonyabb módja a szervezet magnéziumszintjének helyreállítására, mert könnyen, gyorsan beszívódik a bőrbe és az alatta lévő szövetekbe.
Magnézium masszázs   Hát váll nyak 25 perc  2 800 Ft, Egész test 50 perc 5 400 Ft    
Fáradt, kimerült, görcsbe rándulnak izmai, izomláza van? Stessz ellen.   Ősi magnézium pótlása masszázzsal.
A leggyorsabb magnézium pótlásra van szüksége?      Hívja a +36 30 269 6591 telefonszámot!

Manuálterápia feltöltődés magnéziummal 60 perc 8 000 Ft        80 perc 9 500 Ft

Fontos tudni a szájon át szedhető magnéziumról:

Először is, a dózisok megállapításánál ritkán veszik figyelembe, hogy mekkora a szájon át szedhető magnézium készítmények valós felszívódási rátája. A kismértékben ionizált magnéziumformák alkalmazása ezért elégtelen bevitelt eredményezhet. Egy 2001-ben készült tanulmány szerint a magnézium-oxid, egy viszonylag olcsó magnéziumvegyület, amely sok népszerű étrend-kiegészítő hatóanyaga, csak 4 %-ban szívódik fel a bélből.
Ha valaki ebben a rosszul felszívódó formában szedi be a felnőtteknek ajánlott napi magnézium-adagot (amely eléggé alacsony: 300-400 mg/nap), akkor valójában csak 12-16 mg hasznosítható magnéziumhoz jut hozzá.
A második, és talán még fontosabb tényező, hogy szinte az összes magnézium-vegyület valamilyen mértékben hashajtó hatású. A különböző magnéziumvegyületek bélmozgásra és a széklet állagára gyakorolt hatása függ az egyszerre beszedett adagtól.  Minél nagyobb az egyszerre bevett dózis, annál erősebb a hashajtó hatás, így megrövidül az anyag bélben töltött ideje. Ez kulcsfontosságú, hogy a magnézium felszívódási rátája nagyban függ a bélben töltött időtől, amely ideális esetben legalább 12 óra. Ha a bélben töltött idő 12 óra alá csökken, akkor a felszívódó magnézium aránya drasztikusan lecsökkenhet. Ha ezeket a tényeket is figyelembe vesszük, valamint azt, hogy lehetetlen megjósolni, az egyes embereknél mennyire hatékonyan szívódik fel a szájon át bevett magnézium, a végeredmény teljesen kiszámíthatatlan lehet. Viszont, ha az emésztőrendszert kikerülve külsőleges alkalmazással juttatjuk be a magnéziumot (a bőrre kent magnéziumolaj, -kenőcs, vagy –zselé formájában, esetleg magnéziumos fürdővel vagy lábfürdővel), akkor kiküszöbölhetjük a szájon át szedhető kiegészítők általános hátrányait.
Magnézium (kristály) masszázs       Stessz ellen.   Ősi magnézium pótlása masszázzsal.
A leggyorsabb magnézium pótlásra van szüksége?      Hívja a +36 30 269 6591 telefonszámot!
A bőrön keresztül felszívódó Magnézium Olaj a leghatékonyabb módja a szervezet magnéziumszintjének helyreállítására, mert könnyen beszívódik a bőrbe és az alatta lévő szövetekbe.
 Ha zavarja a bőrén maradt só, 20 perccel a Magnézium masszázs használata után zuhanyozzon le, mivel 20 perc után a magnézium ionok nagy része felszívódik.
  A Magnézium hatásai:
- Helyre állítja a sejtes magnéziumszintet - Természetes sejtvédő
- Elősegíti a védelmet és a hatékony méregtelenítést
- Enyhíti az izomfájdalmat és a görcsöket, segíti a megfelelő izomműködést
- Hangulatjavító és nyugtat stressz esetén
- Egészséges bőrszövetet képződésben segít
- Fellendíti az energiaszintet  - Segíti az immunrendszert
- Szabályozza a hormonszintet 
- Nyugtatja a túlaktivált idegsejteket  - Javítja az alvás minőségét.

A sóval való masszírozás (15 perc 2 600 Ft, 30 perc 4 000 Ft) egyik legfontosabb  hatása, a bőr megtisztítása, az elhalt hámsejtek eltávolítása (peeling).
 Természetesen a különböző sófajtából felszívódó nyomelemek, iszapok szintén kedvező hatással bírnak.
Egy ilyen masszázs után a bőr szinte megfiatalodik és képessé válik arra, hogy  hatóanyagokat juttassunk be  viszonylag könnyen a mélyebb rétegekbe is.( a leghatásosabb módszer a hatóanyagok bejuttatására) A bőr már az első alkalommal puha bársonyos tapintású lesz.
Az ásványi természetes sóval való masszázs  kedvező hatásai: 
-      serkenti a nyirok és a vérkeringést
-      méregtelenítő hatását a bőr mélyebb rétegeiben is kifejti.
-      immunerősítő. 
-      bőrfiatalító. 
-      növeli a bőr vízmegkötő képességét. 
Összetétel:100% természetes Holt tengeri só, adalékanyagot, színezéket nem tartalmaz.

A Holt- tengeri só 21 különböző ásványi anyagot tartalmaz, többek között magnézium-kloridot, kálium-kloridot, kálcium-kloridot, hidrogén-karbonátot valamint nyomelemeket: jódot, vasat, cinket, rezet, aranyat.