logopic
 0 0 0 5 9 4 5 3

Kapcsolódó linkek

 
 
telapobuek

vendég könyv      
 

 Írja meg véleményét tapasztalatát Ön is! 

Leveleket az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.   címre várjuk.
 

 

Senkinek nem kívánom azt a fájdalmat, ami két hete egy ártatlannak tűnő mozdulatot követően keletkezett a derekam bal oldalán. Tekintettel arra, hogy kb. fél évvel ezelőtt már megtapasztaltam a gerincnyújtó Denevérpad jótékony hatását - akkor a nyaki gerinc tájékon volt problémám -, egyből a Denevérpad jutott az eszembe, mint fájdalomtól való szabadulási lehetőség. Már az első három "lógás"  enyhített valamicskét a fájdalmamon, viszont a negyedik naptól határozott javulást tapasztalok. A kezdeti mozgásképtelenség állapotát felváltotta a napról-napra többre vagyok képes állapot - önállóan öltözködni, lépcsőn járni, egyre több az az idő, amit ülve vagy állva tudok tölteni stb. 
Végtelenül hálás vagyok ezért a lehetőségért! Tóth Gabriella  2013-01-17 Kecskemét

Denevérpad!
21 éves lány vagyok augusztusban kialakult egy gerincsérvem. Iszonyatosan sokat szenvedtem vele, nem tudtam ülni 1 hónapig csak feküdtem, zsibbadt a talpam és fájt a jobb lábam. Jártam Pesten sportorvosnál , Kecskeméten már 2 orvos akart műtétre küldeni. Aztán 1 honap mulva az infúziós kezelés és a sok "műteni akaró" orvos után rátaláltam a denevérpadra! Először egy kamu denevérpadon voltam, aminek köze sem volt a denevérpadhoz, jól átvágtak! Aztán találtam rá itt az egészség kuckóban az EREDETI denevérpadra!! Aminek a hatását már az első alkalom után éreztem. Jobb lett a testtartásom! Most 2 hete járok és megdöbbentem tegnap, hogy a már érzéketlen jobb talpammal megint tudok lábujjhegyre állni és kezdenek visszatérni az érzékeim is! :) Nagyon örültem neki :) De ezt úgyis csak azt tudja aki ebben a cipőben jár!! Mindenkinek ajánlom, én imádom! Bár hamarabb felfedeztem volna! Soha nem fogom abba hagyni a "lógást" :D függővé váltam!! :D   
Polyák Kitti   2013-10-03 Kecskemét

Köszönjük az elismerő szavakat!   Oláhné Margó

Csuda jó hely ez! Szeretek ide bejönni.      Attila

 

Kedves Margó!
Életem csendes szigetén vagyok, ha Nálatok járok!
Mindig felfrissülést jelent 1-1 ,,lógás a szeren”.
Derékféjdalommal jöttem, úgy hogy alig bírtam felmászni a padra, 2 hétig naponta, majd 2 naponta, majd heti 2x jöttem. Már a 2. alkalommal fájdalmaim csillapodtak. látványos javulást tapasztaltam. Sokat segített határozott és őszinte tájékoztató hangod, bepótolva, amit az orvosi rendelőben nem kaptam meg.
Az állapotváltozáshoz, a javuláshoz szükségeltetik az, hogy az ember tudja mi van odabent.
Köszönöm, hogy képzettségedet a pacienseid rendelkezésére fordítod. Testileg, lelkileg megtartó a heti 1-1 lógás és hát-váll-nyak masszázs.
Mindenképpen ajánlom, ahogy én is, tervezzen szervezzen, hogy legalább heti 1x eljusson ebbe a kis kuckóba!
Szeretettel Daróczi Marcsi


Szeretnék köszönetet mondani Önnek amiért férjem gyógyulóban van a gerinc sérvéből!! Már dolgozik amit önnek köszönhetünk, mert lelkiismeretesen segitett nekünk. Használjuk a denevérpadot és elmúlt a nagyon nagy fájdalma nem szed gyógyszereket és mégis végig doldozza a 10-12órát. Minden egyes nap könnyebb neki már nem biceg jár egyenesen úgy mint azelőtt. Minden egyes nap emlegetjük önt, és áldjuk amiért ennyire lelkiismeretes és segítőkész volt!! Nagyon sok orvosnak kellene öntől tanulnia emberséget és segitőkészséget!!! Minden jót szeretnék Önnek kivánni !!
Tisztelettel Csengődi Tabdiról              2014. 11.
 Nagyon szépen köszönöm kedves szavait, nekem ez az igazi elismerés ha ilyen visszajelzéseket kapok.
Az igazi öröm ez, Kívánok minden jót és Boldog ünnepeket!

Oláhné Margó