logopic
 0 0 0 5 9 4 4 6

Kapcsolódó linkek

 
 
telapobuek

Denevérpad a genincdoktor

 Porckorongsérv gyógyítása műtét nélkül. Denevérpad kezelés Kecskemét, Klapka u. 10/A. sz. alatt. Bejelentkezés: +36 30 269 6591    +36 30 316 2443  Immunerősítésre Ganoderma lucidum pecsétviasz gomba. Energetizáló kristálymasszázs. ÚJ szolgáltatásaink nyirokmasszázs, indiai fejmasszázs, manuálterápia (lágy csontkovácsolás). Esküvői és Manager csomagajánlatunk mindenkinek! Gondolj az allergia szezonra!

 Tisztelt Látogató! Többször találkoztam manapság hirdetésekkel, ahol előszeretettel használják a Denevérpad kifejezést. Kérek mindenkit - a saját érdekében - ellenőrizze le milyen padra is fekszik fel. A gravitációs vagy más néven emlegetett nyújtópadok nem alkalmasak gyógyításra. Kizárólag Megelőzés céljára. 
A gravitációs állványok forgalma soha nem látott méreteket öltött Magyarországon a Denevérpadnak köszönhetően. Korrekt eladási stratégiával, a megelőzés kérdésében, valóban kiemelt szerephez kell juttatni ezeket az eszközöket. A már beteg gerinc kezelésére viszont alkalmatlanok! Lelkiismeretes, hozzáértő terapeuta soha nem fogja őket gyógykezelésre ajánlani, akár mechanikus, akár motoros meghajtással rendelkeznek! Bármilyen profi egy konyhakés, nincs helye a műtőasztalon! Sok, önmagát fehér köpenybe öltöztető önjelölt „gyógyító” még arra sem veszi a fáradságot, hogy önállóan gondolkozzon! Gátlástalanul másolják, de csak üres ígéret szintjén a cikkeimből kiollózott gondolatokat, melyeknek gyakorlati kivitelezésére sem tapasztalat, sem megfelelő eszköz nem áll a rendelkezésükre! Kérem, hogy saját érdekükben alaposan tájékozódjanak, mielőtt döntenek, elvégre saját egészségük a tét!


Bujdák Attila    


 A Denevérpad olyan a mai igények szerint készült gyógyászati eszköz, amely széles körben teszi lehetővé számos, de generatív gerincelváltozást. A nyitás gondolata akkor fogalmazódott meg bennem amikor jómagam sem tudtam beülni az autómba. Ekkor találtam rá a Denevérpadra és kezdtem el használni, úgy gondoltam ezt meg kell ismertetnem sok-sok emberrel, akik hasonló problémával küszködnek. Aki érintett, az tudja csak igazán, milyen hosszadalmas és fájdalmas a gyógyulás folyamata. A Denevérpad használatával ez az idő jelentősen csökkenthető és sok esetben megszüntethetők a panaszok. A hatását a gerinc kíméletes széthúzása révén fejti ki. A nyújtáshoz a gravitáció erejét használjuk, amely a Denevérpadon fekvő személy testének különböző mértékben való megdöntésével szabályozható az aktuális nyújtási igény szerint. Itt szeretném megemlíteni a megelőzést. Igen erre is kitűnően alkalmas heti 1-2 használattal mindenki megelőzhetné, hogy a későbbiek folyamán kialakuljanak bizonyos elváltozások. Természetesen a megfelelő életmóddal és mozgással elősegítve. Fiatalkorban a helytelen testtartás és az iskolákban való egész napos ülés következtében kialakulnak a problémák, nem beszélve a felnőttkorban végzett egyoldalú munkavégzésről. Nagyon fontos lenne nőknél szülés után a gerinc nyújtása.
Alkalmazási terület

Legtöbbször az ágyéki gerincszakasz és az alsó végtagok nagy-ízületei szenvednek kóros elváltozásokat a nyomó és hajlító igénybevétel miatt. A Denevérpad használata is ezeken a területeken a leggyakoribb.

Nagyszerűen alkalmazható:

 • Porckorongsérv műtét nélküli kezelésére
 • Porckorongsérv műtét utáni rehabilitációjára
 • Deréktájéki fájdalmak enyhítésére, megszüntetésére
 • Gerincferdülés kezelésére
 • Csigolyaelcsúszásra (az elcsúszás mértékétől függ) 
 • A gerinc és az izomzat nyújtására, izomrövidüléskor is
 • Egyéb kopásos és degeneratív elváltozások kezelésére
 • Rendszeres használata karbantartja az agyi ereket, csökkentve a stroke (szélütés) kialakulásának veszélyét
 • Enyhíti a visszeres panaszokat
 • Javítja a belső szervek keringését és az anyagcsere-folyamatokat
 • Segít megszüntetni a kis-ízületek fél-ficamait


Elérhető eredmények

Mindennapi alkalmazásával sok esetben érhető el oly mértékű állapotjavulás, amely a beteg munkavégző képességének és jó fizikai komfortérzetének visszatérésével jár. Elérhetjük a gyógyszerek mennyiségének csökkentését, későbbi teljes elhagyását. A további leépülési folyamatok késleltethetőek, részben leállíthatóak. Gyakran a már indokolt műtéti beavatkozás is feleslegessé válhat.

A kezelés folyamata eredményezi az ízületi folyadék gyors visszaáramlását miközben a porckorongok belsejében létrejött vákuum hatás a kiboltosulásokat, sérvesedéseket húzza vissza. A legtöbb leépülési folyamatért a gerincre nehezedő természetes nyomás tehető felelőssé, így a nyújtáskor jelentkező ellentétes irányú erőhatás ezeket is eredményesen képes visszarendezni.
Denevérpad kezelés Kecskemét Klapka u. 10/A. sz. alatt. Bejelentkezés: +36 30 269 6591 

A Denevérpad mellett MASSZÁZZSAL segítjük a letapadt izomzat tónusát. Tulajdonképpen a legkedveltebb gyógyító eljárás. Egy jó masszázs fokozza a sejtek anyagcseréjét, segíti a szervezet méregtelenítését, erősíti az immunrendszert, serkenti a vér- és nyirokkeringést, fájdalomcsillapító hatású, javítja az ízületek mozgását. 
TV:          http://www.deneverpad.hu/alkoto