logopic
 0 0 1 0 4 6 6 3

Kapcsolódó linkek

 












 




telapobuek

Denevérpad a genincdoktor

 Porckorongsérv gyógyítása műtét nélkül. Denevérpad kezelés Kecskemét, Klapka u. 10/A. sz. alatt. Bejelentkezés:  +36 30 316 2443

 Tisztelt Látogató! Többször találkoztam manapság hirdetésekkel, ahol előszeretettel használják a Denevérpad kifejezést. Kérek mindenkit - a saját érdekében - ellenőrizze le milyen padra is fekszik fel. A gravitációs vagy más néven emlegetett nyújtópadok nem alkalmasak gyógyításra. Kizárólag Megelőzés céljára. 
A gravitációs állványok forgalma soha nem látott méreteket öltött Magyarországon a Denevérpadnak köszönhetően. Korrekt eladási stratégiával, a megelőzés kérdésében, valóban kiemelt szerephez kell juttatni ezeket az eszközöket. A már beteg gerinc kezelésére viszont alkalmatlanok! Lelkiismeretes, hozzáértő terapeuta soha nem fogja őket gyógykezelésre ajánlani, akár mechanikus, akár motoros meghajtással rendelkeznek! Bármilyen profi egy konyhakés, nincs helye a műtőasztalon! Sok, önmagát fehér köpenybe öltöztető önjelölt „gyógyító” még arra sem veszi a fáradságot, hogy önállóan gondolkozzon! Gátlástalanul másolják, de csak üres ígéret szintjén a cikkeimből kiollózott gondolatokat, melyeknek gyakorlati kivitelezésére sem tapasztalat, sem megfelelő eszköz nem áll a rendelkezésükre! Kérem, hogy saját érdekükben alaposan tájékozódjanak, mielőtt döntenek, elvégre saját egészségük a tét!


Bujdák Attila    


 A Denevérpad olyan a mai igények szerint készült gyógyászati eszköz, amely széles körben teszi lehetővé számos, de generatív gerincelváltozást. A nyitás gondolata akkor fogalmazódott meg bennem amikor jómagam sem tudtam beülni az autómba. Ekkor találtam rá a Denevérpadra és kezdtem el használni, úgy gondoltam ezt meg kell ismertetnem sok-sok emberrel, akik hasonló problémával küszködnek. Aki érintett, az tudja csak igazán, milyen hosszadalmas és fájdalmas a gyógyulás folyamata. A Denevérpad használatával ez az idő jelentősen csökkenthető és sok esetben megszüntethetők a panaszok. A hatását a gerinc kíméletes széthúzása révén fejti ki. A nyújtáshoz a gravitáció erejét használjuk, amely a Denevérpadon fekvő személy testének különböző mértékben való megdöntésével szabályozható az aktuális nyújtási igény szerint. Itt szeretném megemlíteni a megelőzést. Igen erre is kitűnően alkalmas heti 1-2 használattal mindenki megelőzhetné, hogy a későbbiek folyamán kialakuljanak bizonyos elváltozások. Természetesen a megfelelő életmóddal és mozgással elősegítve. Fiatalkorban a helytelen testtartás és az iskolákban való egész napos ülés következtében kialakulnak a problémák, nem beszélve a felnőttkorban végzett egyoldalú munkavégzésről. Nagyon fontos lenne nőknél szülés után a gerinc nyújtása.
Alkalmazási terület

Legtöbbször az ágyéki gerincszakasz és az alsó végtagok nagy-ízületei szenvednek kóros elváltozásokat a nyomó és hajlító igénybevétel miatt. A Denevérpad használata is ezeken a területeken a leggyakoribb.

Nagyszerűen alkalmazható:

  • Porckorongsérv műtét nélküli kezelésére
  • Porckorongsérv műtét utáni rehabilitációjára
  • Deréktájéki fájdalmak enyhítésére, megszüntetésére
  • Gerincferdülés kezelésére
  • Csigolyaelcsúszásra (az elcsúszás mértékétől függ) 
  • A gerinc és az izomzat nyújtására, izomrövidüléskor is
  • Egyéb kopásos és degeneratív elváltozások kezelésére
  • Rendszeres használata karbantartja az agyi ereket, csökkentve a stroke (szélütés) kialakulásának veszélyét
  • Enyhíti a visszeres panaszokat
  • Javítja a belső szervek keringését és az anyagcsere-folyamatokat
  • Segít megszüntetni a kis-ízületek fél-ficamait


Elérhető eredmények

Mindennapi alkalmazásával sok esetben érhető el oly mértékű állapotjavulás, amely a beteg munkavégző képességének és jó fizikai komfortérzetének visszatérésével jár. Elérhetjük a gyógyszerek mennyiségének csökkentését, későbbi teljes elhagyását. A további leépülési folyamatok késleltethetőek, részben leállíthatóak. Gyakran a már indokolt műtéti beavatkozás is feleslegessé válhat.

A kezelés folyamata eredményezi az ízületi folyadék gyors visszaáramlását miközben a porckorongok belsejében létrejött vákuum hatás a kiboltosulásokat, sérvesedéseket húzza vissza. A legtöbb leépülési folyamatért a gerincre nehezedő természetes nyomás tehető felelőssé, így a nyújtáskor jelentkező ellentétes irányú erőhatás ezeket is eredményesen képes visszarendezni.
Denevérpad kezelés Kecskemét Klapka u. 10/A. sz. alatt. Bejelentkezés: +36 30 316 2443

A Denevérpad mellett MASSZÁZZSAL segítjük a letapadt izomzat tónusát. Tulajdonképpen a legkedveltebb gyógyító eljárás. Egy jó masszázs fokozza a sejtek anyagcseréjét, segíti a szervezet méregtelenítését, erősíti az immunrendszert, serkenti a vér- és nyirokkeringést, fájdalomcsillapító hatású, javítja az ízületek mozgását. 
TV:          http://www.deneverpad.hu/alkoto